Biografi

Hans Petter Kaggerud

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hans Petter Haugen Kaggerud (født Hans Petter Kaggerud 13. mai 1971) er en norsk vokalist, artist, komponist og musiker fra Mosjøen. Han var en av de første norske artistene som satset på internett som distribusjon for egen musikk, blant annet på Freetrax, drevet av bl.a. Lars Kilevold. Han hadde flere låter høyt oppe på nedlastningslistene der, bl.a. «Love Never Dies» og «This Is The Time». «Love Never Dies» var på spillelistene til P4 hele sommeren 2000.

Biografi

Kaggerud startet som keyboardist og låtskriver i Mosjøenbandet Always An Answer i 1987. Samarbeidet med bandets gitarist Tor-Erik Schytte fortsatte etter bandet gikk i oppløsning. Han var med på å starte Studio Nord i Mosjøen som i dag drives av produsent Fred Endresen. Han har skrevet musikk til bl.a. Mosjøen Byspill og til dokumentarfilmen Love Letters from a Children’s Prison regissert av David Kinsella. Han har samarbeidet med Stein Ivar Mortensen i Mosjøen i snart 20 år med større og mindre kulturelle oppsetninger i Mosjøen Kulturhus, alt fra filmmusikkforestillinger til de siste årenes forestillinger med Tenne På Musikk.

Han har samarbeidet og stått på scenen med Benny Borg, Marianne Antonsen, Sigrid Brennhaug, Publiners, Brothers og Tore Johansen (Travelling Strawberries) m.fl.

Diskografi

  • Om Ein Dag Eller To (1999)
  • This Is The Time (2000)
  • Velkommen inn (EP) (2001)
  • Love Letters From A Childrens Prison(Filmmusikk) (2004)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *